Produktsortiment
090827 - Nu lanseras ett vintervapen på svensk mark
070830 - Nu lanseras julgransbevattning i julklappform
070726 - Håll koll på dina kablar
070612 - Tysk trädgårdsdesign nu på svenska marknaden
Ladda ner högupplösta bilder på våra produkter, logotyper och tryckmaterial.

Håll koll på dina kablar

Dra ut rätt kontakt med märkta sladdar

Includera Sweden AB har fått distributionsrättigheterna i Skandinavien för en ny produkt, små flaggor som fästs på sladdar. Flaggorna är märkta med exempelvis tv och dvd. I en mängd av oidentifierade kablar gör det att konsumenten enkelt kan dra ut rätt kontakt.

– Många känner igen sig i problemet att dra ut rätt kontakt bland en mängd olika sladdar. I hemmet och på kontoret finns mängder av sladdar bakom tv-bänken och under skrivbordet. De små märkta flaggorna gör att du inte behöver fundera på vilken sladd som tillhör vad, säger Torbjörn Olsson, vd på Includera Sweden AB.

Produkten, som heter Kableflags, kommer från Australien där de gjort stor succé. Nu lanseras de över hela världen. Includera har fått distributionsrättigheterna för Skandinavien och är först i Europa med att lansera produkten. – Det känns jättekul att få ensamrätt i Skandinavien, det är en genialisk liten produkt. De är enkla att sätta fast på sladdarna och underlättar i hemmet och på kontoret, säger Torbjörn Olsson.

Kableflags ligger i en förpackning med 10 flaggor. De finns i fyra varianter. En för märkning av video och tv-kablar, en för märkning av dvd och spel, en för datormiljö samt en med blanka etiketter för valfri märkning. Cirkapriset för en förpackning Kableflags ligger mellan 59 till 69 kronor.

Includera Sweden AB ligger i Sundsvall. Företagets satsning på hem- och trädgårdsprodukter startade för snart tre år sedan och produkterna har gjort succé runt om i Sverige. Ifjol omsatte företaget närmare fyra miljoner kronor. Målsättningen för företaget är att vara en innovatör inom området och arbeta med spännande och kvalitativa produkter.

Förutom Kableflags marknadsför och säljer Includera en mängd produkter som till exempel termometrar, timers, fågelskrämmor och andra trädgårdsprodukter.